Blagdanska čestitka predsjednika SDP-a

    Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u ponedjeljak je uputio blagdansku čestitku svim građanima Republike Hrvatske, a u njoj je pozvao sve  radnike, umirovljenike, obespravljene, sve građane koji osjećaju nepravdu i one koji su na bilo koji način drugi ili drugačiji, da zajedno rade na ostvarivanju bolje Hrvatske.
    “SDP je u godini na izmaku bio predvodnik borbe protiv korupcije, kriminala, nepotizma i nepravde. I u 2019. godini  nastavljamo tu misiju te ćemo raditi na rušenju predrasuda, smanjivanju nejednakosti u društvu i uklanjanju barijera među ljudima. Bez obzira jesi li muško, žensko, star ili mlad, Hrvat, Srbin, Rom, Židov, Bošnjak, pravoslavac, katolik, musliman, gay, straight…nije bitno. Bitno je da si čovjek. To je Hrvatska kakvu je ja vidim, kakvu je sanjam, i u kojoj želim živjeti. Hrvatsku u kojoj bez razlike moramo živjeti bolje. Hrvatsku u kojoj svi mogu dati svoj doprinos u ostvarenju tog cilja.
    Zato pozivam sve radnike, umirovljenike, obespravljene, sve građane koji osjećaju nepravdu i one koji su na bilo koji način drugi ili drugačiji, po bilo kojoj osnovi, da bolju Hrvatsku ostvarimo zajedno. I to već iduće godine.
    Svim građanima Hrvatske želim od srca sretne blagdane i bolju 2019. godinu.”