Deveta sjednica Savjeta za ratne veterane

    16. lipnja 2020. godine održana je deveta sjednica Savjeta za ratne veterane, prva nakon pandemije korona virusa. Na početku sjednice predsjednik Kovačić pozdravio je sve nazočne. Posebno se zahvalio predsjednicima novoosnovanih županijskih Savjeta Slobodana Gašpića i Slavka Hercega i zaželio im uspješan rad. U daljem tijeku sjednice predsjednik Kovačić upoznao je nazočne sa radom Savjeta u proteklom razdoblju.

    Sve zadaće oko osnivanja preostalih županijskih savjeta, izrade Izbornih programa iz naše tematike i podrške u kampanjama za izbor predsjednika Republike Hrvatske i parlamentarne izbore ispunili smo u cijelosti i na način na koji je to od nas traženo.

    S ponosom ističem da iz redova našeg Savjeta imamo nositelja 5. izborne jedinice Freda Matića i 9. izborne jedinice Franka Vidovića.

    Posebno zadovoljstvo je činjenica da imamo dvije članice Savjeta Vesnu Nađ i Eleonoru Mandić na izbornim jedinicama 2 i 10.

    Uvjeren sam da će Savjet dati svoj doprinos u konačnoj pobjedi na parlamentarnim izborima, zaključio je predsjednik Kovačić. U nastavku sjednice predsjednici županijskih Savjeta ukazali su na situaciju u veteranskoj populaciji u svojim sredinama.Sjednica je zaključena usvojenim hodogramom aktivnosti za naredno razdoblje sa naglaskom za parlamentarne izbore.