Fabijanić: Izbor u nedjelju je vrlo jednostavan – biraj RESTART i Hrvatsku bez korupcije

  Nositelj liste Restart koalicije za 8. izbornu jedinicu Erik Fabijanić rekoa je u četvrtak u Rijeci da je izbor u nedjelju vrlo jednostavan – “Hrvatska lopovluka, korupcije, fašizma s HDZ-om ili slobodna Hrvatska bez korupcije, inkriminacija i lopovluka s Restart koalicijom”.

  Erik Fabijanić (SDP) pozvao je birače na konferenciji za novinstvo kandidata s liste Restart koalicije za 8. izbornu jedinicu da glasuju “mudro i ne rasipaju glasove na one koji nemaju snage promijeniti stanje u državi”.

  Tulio Demetlika (IDS) je istaknuo da su Istra i Primorsko-goranska županija u mnogo elemenata lideri i najrazvijenije županije u Hrvatskoj. “Želimo svoja znanja i iskustvo prenijeti na cijelu Hrvatsku. Uz uspjehe u turizmu i gospodarstvu, baštinimo najvažnije vrijednosti koje su i temelj razvijene Europe, a to su tolerancija, suživot i otvorenost”, rekao je Demetlika.

  Predsjednik Primorsko-goranskog saveza Darijo Vasilić ocijenio je da se dokazao veliki koalicijski potencijal SDP-a, koji je “udružio sve relevantne snage ljevice i lijevoga liberalnog centra”.

  Regionalni blok IDS-a i PGS-a u Restart koaliciji jamstvo su da će se i dalje voditi briga o zaštiti interesa Istre, Kvarnera i otoka, rekao je.

  Ističući kako vjeruje da će lista Restart koalicije ostvariti odličan rezultat, Vasilić rekao kako je siguran da “građanska Hrvatska i birači 8. izborne jedinice ne žele Hrvatsku u kojoj će Zekanović biti ministar policije, Hasanbegović ministar kulture, a Ćorić i dalje ministar okoliša”.