Glasovac: SDP kao najjača stranka na ljevici nudi viziju progresivne Hrvatske

    Potpredsjednica SDP-a i Hrvatskog sabora Sabina Glasovac u petak je za N1 televiziju govorila o inflaciji i parlamentarnim izborima.

    “Iluzorno je bilo očekivati da se cijela opozicija ujedini i napadne HDZ. Čak i da se to tehnički dogodi, nije bitno samo izbore dobiti nego i kako državom upravljati. Bojim se da tako jedna heterogena skupina ima potpuno različite poglede i to nepremostive”, kazala je Glasovac te dodala kako je SDP kao najjača oporbena stranka ponudio viziju progresivne Hrvatske, a to nije Hrvatska Andreja Plenkovića.

    “Vidimo da je standard građana sve manji, socijalna nejednakost i jaz između bogatih i siromašnih je sve veći, a da ne govorimo o aferama i koliko je novaca izvučeno u privatne džepove”, istaknula je SDP-ova saborska zastupnica.

    Sabina Glasovac podsjetila je da je kriza bila svugdje, kao i da inflacija nije uvezena, što sad priznaju i ministri. Kriza je produkt velikih marži kojima nitko ne želi stati na kraj”, naglasila je Glasovac te dodala kako su ljudi bijesni.

    “Bilo je trenutaka kada je recesija stvarno zaustavila punjenje proračuna, a sada je suprotna situacija kada se proračun puni zahvaljujući toj inflaciji”, zaključila je Sabina Glasovac u svom gostovanju na N1.