Izađite na izbore i osigurajte promjene Gradu Zagrebu!

    „Situacija u Zagrebu je jasna – želimo brži, jeftiniji i perspektivniji grad. Brži javni prijevoz, brže usluge u gradskoj administraciji, jeftinije cijene režija i ono najvažnije, perspektivniji grad, grad koji će omogućiti nove investicije i mladima zapošljavanje i ostanak u svom gradu,“ poručio je danas Davor Bernardić, predsjednik SDP-a na druženju s građanima i kandidatkinjom za gradonačelnicu Grada Zagreba Ankom Mrak Taritaš kojoj je danas na Pešćenici pružio podršku.

    „Imamo najbolju kandidatkinju, Anku Mrak Taritaš i najbolji tim koji će provesti promjene u Gradu Zagrebu. Pozivam sve građanke i građane Zagreba da izađu u nedjelju na izbore jer oni odlučuju o tome kako će njihov grad izgledati sljedeće četiri godine i kako će se u nedjelju postaviti temelji za budućnost svakog od njih. Vi odlučujete, izađite i osigurajte promjene Gradu Zagrebu,“ naglasio je Bernadić.

    Do drugog kruga izbora ostalo je još nekoliko dana i zato su zajedno pozvali sve sugrađanke i sugrađane Grada Zagreba da izađu na izbore 4. lipnja. “Promjena će zaista biti ako izađemo na izbore i svi se zajedno izborimo za njih. Kolege Dario Čepo, Draženko Pandek i ja obilazimo grad, nalazimo se s građanima i kao ekipa za promjene pozivamo sve da izađu na izbore. Mi smo oni koji će donijeti promjene Zagrebu i osigurati mu budućnost,“ poručila je Anka Mrak Taritaš, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba.

    „Grad Zagreb nakon 17 godina zaslužuje promjene, ovdje vidite ljude koji su te promjene spremni odraditi, a neće biti lako dobiti ove izbore. U Zagrebu nas čeka naporan posao i mi smo ga spremni odraditi, veselimo se 5. lipnja to i preuzeti. Zagreb i građani Zagreba zaslužili su drugačiju budućnost,“ zaključila je Mrak Taritaš.