Pobjeda SDP-a u Trogiru i Varaždinu

  Ove nedjelje održani su izbori za vijeća mjesnih odbora u Trogiru i Varaždinu, a u oba grada pobjedu je uvjerljivo odnio SDP!

  U Trogiru, gdje je gradonačelnik naš Ante Bilić, SDP je s koalicijskim partnerima pobijedio u čak 6 od 8 mjesnih odbora.

  GLASAJTE ZA LIPŠI TROGIR

  [GLASAJTE ZA LIPŠI TROGIR]Izbori za mjesne ključni su za one male projekte koji izravno utječu na kvalitetu života vaših obitelji. Pozivamo vas da izađete na izbore u nedjelju i date glas listi SDP-HNS-HSU- Hrvatski laburisti i ljudima koji su se dokazali u zadnje četiri godine i obavezali da će i dalje raditi na bitnim projektima za bolji, lipši i uređeniji Trogir!

  Objavljuje Sdp Trogir u Četvrtak, 2. svibnja 2019.

  “Hvala vam na povjerenju! Krećemo u nove četiri godine u kojima će se dokazani ljudi nastaviti angažirati za puno manjih i većih projekata za bolji Trogir i ljepšu svakodnevnicu!” – A. Bilić

   

  U Varaždinu je SDP, na čelu s našim Miroslavom Markovićem, pobijedio u gotovo svim mjesnim odborima što je jasan pokazatelj da građani prepoznaju rad SDP-a, kao i da nisu zadovoljni s radom aktualnog gradonačelnika, na čije propuste varaždinski SDP kontinuirano upozorava.

  U NEDJELJU GLASAJTE ZA BOLJI VARAŽDIN – KOALICIJU SDP – REFORMISTI – HSUPoštovane Varaždinke i Varaždinci, mnogi od…

  Objavljuje SDP Gradska Organizacija VaraždinPetak, 3. svibnja 2019.

   

  “Na ovoj izlaznosti mi smo u principu pobjednik u gotovo svim mjesnim odborima. Na toj maloj izlaznosti, ovo je više bila poruka gradonačelniku koji je sastavio nezavisne liste u svim mjesnim odborima i njegov poraz na ovim izborima govori da građani ne podržavaju njegovu politiku i mislim da je to ključna poruka. Na sljedećim izborima za EU parlament vidjet će se pravo stanje stvari i anketna vrijednost glavnih stranaka u gradu Varaždinu.” – M.Marković