SDP u Ogulinu apsolutni pobjednik; predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski dao ostavku

  Predsjednik karlovačkog županijskog SDP-a Ivan Vuković u nedjelju je  navečer nakon što su u Ogulinu obrađena sva izborna mjesta izjavio kako je SDP apsolutni pobjednik izvanrednih izbora za ogulinsko Gradsko vijeće te će moći samostalno formirati vlast.

   

  Kako je rekao Vuković,  SDP je osvojio 2861 glas, a HDZ 2193 glasova.

   “To znači kad budemo osvojene glasove preračunavali u mandate imat ćemo devet mandata, HDZ šest,  SDSS jedan te Demokrati savez Srba također jedan. Ovom pobjedom ćemo moći realizirati projekte zacrtane proračunom za 2019. godinu, rekao je Vuković.

   

  Predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije Tomislav Zrinski dao je ostavku na tu funkciju zbog toga zbog toga što na prijevremenim izborima ta organizacija SDP-a nije osvojila nijedan mandat u Skupštini Ličko-senjske županije.

  Hvala građanima Ogulina!!!

  Objavljuje SDP OgulinNedjelja, 10. ožujka 2019.

   

  Nakon što su u nedjelju održani prijevremeni izbori za novi saziv Županijske skupštine Ličko – senjske županije gdje je SDP osvojio 851 glas, odnosno 3,95 posto, aktualni predsjednik SDP-a Ličko – senjske županije Tomislav Zrinski odlučio je dati ostavku na tu funkciju.

  “SDP na izvanrednim izborima za Županijsku skupštinu nije osvojio dovoljan broj glasova za ulazak u Županijsku skupštinu. Ne prebacujući odgovornost ni na koga, kao odgovorna osoba koja je u stranci od njezinog osnutka, preuzimam cjelokupnu odgovornost za neostvareni rezultat te se povlačim s mjesta županijskog predsjednika SDP-a Ličko – senjske županije,” priopćio je Zrinski.