SDP počeo pripreme za EU izbore i eventualne prijevremene parlamentarne izbore

  Na Iblerovom trgu s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem sastali su se predsjednici i predsjednice SDP-ovih županijskih organizacija: Zlatko Komadina, Ranko Ostojić, Gordan Maras, Tihomir Jaić, Barbara Antolić Vupora,  Marina Opačak Bilić, Renata Sabljar Dračevac, Vili Bassanese, Ivan Vuković, Tomislav Zrinski, Mladen Kešer, Mate Vukušić, Mladen Novak i Nikola Domitrović.

  Na sastanku se raspravljalo o pripremama za izbore za Europski parlament i za moguće prijevremene parlamentarne izbore. SDP osniva stožer za izbore za Europski parlament i nastavlja s raspravom o SDP-ovom Programu za bolju Hrvatsku među svim članicama i članovima.

  Raspravljalo se i o aktualnoj političkoj situaciji

  Predsjednici županijskih organizacija predstavili su svoje planove za jačanje SDP-a na terenu te pozvali predsjednika SDP-a Davora Bernardića u intenzivan obilazak organizacija, kao i do sada, radi susreta s građanima iskazujući, u isto vrijeme, želju da i saborski zastupnici dođu među građane i članove u svoje izborne baze.

  Svi sudionici sastanka su jednoglasno poručili da im je svima cilj jači i bolji SDP i da aktivno rade na tome svakodnevno na terenu nudeći rješenja za građane, a ne baveći se strankom putem medija već isključivo u stranci.

  Na upite oko komentara na suspenziju četiri člana stranke iz SDP-a poručuju:

  „SDP je stranka koja ima svoja tijela i koja o stranci ne polemizira putem medija. SDP poštuje svoj Statut i odluke stranačkih tijela“.