Sjećanje na stožernog generala Petra Stipetića i brigadira Dražena Jakopeca

Potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić sa stranačkim izaslanstvom odao je u ponedjeljak počast stožernom generalu Petru Stipetiću i brigadiru Draženu Jakopecu povodom godišnjice njihove smrti.

Povodom godišnjice smrti suosnivača SDP-ovog Savjeta za ratne veterane, Petra Stipetića i Dražena Jakopeca, delegacija SDP-a predvođena potpredsjednikom SDP-a Sinišom Hajdašem Dončićem položila je cvijeće i zapalila svijeće na njihovim posljednjim počivalištima.

Delegaciju su uz Hajdaša Dončića činili eurozastupnik Predrag Fred Matić, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Joško Klisović, predsjednik SDP-a Zagreb Viktor Gotovac, te voditelj SDP-ovog Savjeta za ratne veterane Vinko Kovačić sa svojim članovima. S najdubljim poštovanjem i zahvalnošću prisjetili su se Petra Stipetića i Dražena Jakopeca, kao i svih hrvatskih branitelja koji su svojom žrtvom dali nemjerljiv doprinos u obrani domovine.

Ovom prilikom potvrdili smo odlučnost da ćemo našu Politiku i Program za ratne veterane, na čijoj su izradi radili i dali svoj doprinos Petar i Dražen, provesti u djelo, rekao je Kovačić.