Stazić: Živjeti s primitivcima je daleko teže nego gorjeti na lomači

  Nenad Stazić prokomentirao je paljenje lutke gay para u nedjelju u Imotskom, u kojem je i on bio jedan od likova.

  “Našli ste me kraj apoteke, tražio sam kremu protiv opeklina da se rekuperam. Ja sam ponosan. Prije godinu ili dvije spalili su Antu Tomića. Dakle, ja bih radije gorio s Antom Tomićem nego živio s tim primitivcima. Živjeti s tim primitivcima je daleko teže nego gorjeti na lomači. 1600. godine su spalili Giordana Bruna, takav mozak spaliti, a njegovog su inkvizitora proglasili svecem”, rekao je Stazić.

  Podsjetimo, u nedjelju je u Imotskom spaljena lutka gay para koja drži figuru ‘djeteta’ na kojoj je nalijepljena fotografija SDP-ova saborskog zastupnika Nenad Stazića sa zvijezdom petokrakom na čelu. Ne namjerava podnositi nikakve kaznene prijave jer, kaže, “njemu je ovo čast, priznanje”.

  Komentirajući generalno stav prema udomljavanju gay parova u Hrvatskoj Stazić je rekao da se nevjerojatne stvari događaju unatoč odlukama suda.

  “Nevjerojatno je da Centar za socijalnu skrb i neka žena za koju nitko ništa ne zna, ne poštuje odluke suda. Ona bi drugi dan u uređenoj državi izgubila posao”, istaknuo je.

  “Djecu koju bi udomio gay par ili neki drugi par, ta djeca bi živjela puno sretnije. Ne mogu ući u mozak koji to ne bi dopustio i kojima nije interes dobrobit djeteta nego neki njihovi glupi principi. Neću podnositi kaznene prijave. Ne mogu se obraniti, svi me hoće udomiti, od jutra mi zvoni mobitel”, rekao je Stazić.