Zajedno možemo mijenjati Hrvatsku

    Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas je posjetio Sinj, Supetar, Milnu i Bol te pružio podršku kandidatkinjama i kandidatima SDP-a.

    Prilikom druženja s članovima, simpatizerima i građanima, predsjednik Bernardić još je jednom dao potporu kandidatima SDP-a za lokalne izbore u Sinju te izrazio zadovoljstvo predstavljenim rješenjima za bolji Sinj. Kandidat SDP-a za gradonačelnika Sinja Ante Milanović u svom programu za nadolazeće lokalne izbore između ostalog ističe kako je iznimno važno uvesti politiku štednje i racionalizacije proračuna u Sinju, osigurati financijske potpore onim kategorijama gospodarstva kojima su one najpotrebnije te rasteretiti plaće zaposlenika kroz smanjivanje ili ukidanje prireza.

    Predsjednik SDP-a u Supetru se sastao i s našom kandidatkinjom za gradonačelnicu Ivanom Marković, koja je prije četiri godine započela voditi Supetar te je u vrlo kratkom vremenu sa svojim timom deblokirala račun Grada i sredila milijunske dugove koje su ostavili prethodnici. Realizirala je mnoge povijesne projekte te je tijekom njenog mandata usvojena Strategija razvoja Grada Supetra i Strategija razvoja turizma čime su stvoreni preduvjeti za budući razvoj Supetra. „Mi smo svojim rezultatima pokazali da znamo realizirati projekte, u našem mandatu smo između ostaloga spasili Grad od blokade i povećali proračun za više od 60%, kao i smanjili nezaposlenost za 38% te ostvarili mnoge projekte poput školsko-sportske dvorane i privezišta „ Vlačica“ koji su garancija da ćemo uspješan posao nastaviti i u budućnosti,“ ističe Ivana Marković.