Hrvatska raste

  • Hrvatska raste

   2011. godine hrvatsko je gospodarstvo bilo na rubu, a sada smo počistili nered, donijeli snažne odluke i naš plan napretka daje jasne rezultate. Vlada predvođena SDP-om ne zaobilazi najveće probleme koji su godinama usporavali Hrvatsku, već ih rješava. Hrvatska danas raste i imamo jasne rezultate našeg rada! Ekonomija se napokon oporavila, moramo nastaviti naprijed i ne smijemo dopustiti povratak na staro.

  • Pozitivni rezultati

   Plan kojeg imamo očito daje velike rezultate – rast se nije dogodio sam od sebe.

   Bilježimo najnižu stopu nezaposlenosti u posljednjih 6 godina, 84 655 zaposlenih mladih, od toga više od 36 000 zaposleno na neodređeno. Rješavanje problema korupcije, uvođenje reda u porezni sustav, rast BDP-a od 1,2% treći kvartal za redom, rast izvoza za 12,3%, rast industrijske proizvodnje sedmi mjesec za redom, stranih ulaganja za 40%, rekordna turistička sezona 8% više dolazaka, uspješni su rezultati našeg rada koji doprinose rastu Hrvatske.

   Također, prvi put nakon 8 godina prihodi su veći od rashoda.

  • Na strani obitelji

   Rješavanje pitanja građana zaduženih u švicarskim francima još je jedan uspjeh ove Vlade. Pomogli smo ljudima da izađu iz dužničkog ropstva. Banke su naši partneri, ali nikada ne smiju biti iznad građana. Hrvatski građani su oni za koje rješavamo izazove. Hrvatske obitelji nisu bile u interesu vladajućih prijašnjih godina, bankama se dopuštalo da rade što žele i navedu mnoge na zaduženja koja nikada ne bi mogli otplatiti. Ova Vlada nikada neće iznevjeriti svoje građane, oni su jedino što moramo zaštititi.