Matija Ladić

BIOGRAFIJA

Moje ime je Matija Ladić, rođen sam 16. siječnja 1987. godine u Čakovcu. Oženjen, otac jednog djeteta, po zanimanju prvostupnik Sestrinstva, zaposlen u Županijskoj bolnici Čakovec, na radnom mjestu koordinatora rada u Centralnom operacijskom traktu. Na lokalnim izborima kandidat sam za načelnika Općine Pribislavec.

Član sam SDP-a od 2009 godine, te se od tada aktivnije počinjem baviti politikom. Postajem član Općinskog odbora u Općini Pribislavec. Nakon toga 2013. godine na unutarstranačkim izborima postajem predsjednik matične organizacije na kojoj sam funkciji i danas. U tom periodu također se uključujem u rad Odbora za zdravstvo Međimurske županije, član sam Savjeta za zdravstvo SDP-a Međimurske županije te član Školskog odbora OŠ „Vladimira Nazora“ Pribislavec u trećem mandatu gdje u zadnja dva obavljam funkciju potpredsjednika. Također sam od 2014 član Općinskog vijeća Općine Pribislavec.  Kao član SDP-a aktivan sam u društvenim te političkim događanjima kako svoje Općine tako i Međimurske županije.

PROGRAM

• Završetak započetih i otvorenih projekata na području Općine Pribislavec (dovršetak izgradnje škole, dovršetak izgradnje kanalizacije, otvaranje stambene zone u pojasu tzv. vojni poligon…)
  • Potpora i briga za OPG-ove te stvaranje uvjeta za postavljanje sajma na  području Općine
  • Razvoj i sanacija postojećih dječjih igrališta te izgradnja novih