Osma sjednica Savjeta za ratne veterane

    Održana je osma izvještajno-radna sjednica Savjeta za ratne veterane. Predsjednik Savjeta Vinko Kovačić se posebno zahvalio za prisustvo na sjednici i potpori u radu saborskim zastupnicima Franku Vidoviću, Domagoju Hajdukoviću i Glavnom koordinatoru SDP–ove akcije “Prevencijom do zdravlja” dr. Saši Srići.

    Sjednica je otvorena izvještajem predsjednika Kovačića o radu Savjeta za proteklu 2019. godinu. Istaknuto je da su zadaće postavljene pred Savjet izvršene u potpunosti. To se odnosi na savjetodavni i operativni dio, a i na aktivnosti pored redovnih zadaća, kao što su sudjelovanje u kampanji za EU izbore, predstavljanje stranke na obljetnicama i komemoracijama, tematskim tribinama i predsjedničkim izborima. U daljnjem tijeku sjednice nazočna predsjednica i predsjednici županijskih Savjeta izvijestili su o radu u svojim županijama.

    Usvojen je hodogram aktivnosti za naredno razdoblje. Naglasak je na aktivnostima oko organiziranja slijedeće sjednice Savjeta koja bi se trebala održati u Bruxellesu kod našeg člana i eurozastupnika Freda Matića. Nastavlja se s osnivanjem preostalih županijskih Savjeta te pripremama za parlamentarne izbore. Zahvaljujući se članovima Savjeta na požrtvovnosti i odrađenim zadaćama, predsjednik Vinko Kovačić zaključuje da će Savjet dati svoj doprinos u pobjedama na izborima koji su pred nama.