Osnovan Savjet za ratne veterane Virovitičko-podravske županije

U utorak, 5. lipnja u okviru sjednice županijskog odbora SDP-a Virovitičko-podravske osnovan je Savjet za ratne veterane te županijske organizacije SDP-a.

Prije osnutka Savjeta, izaslanstvo predvođeno predsjednikom županijske organizacije Matom Vukušićem, predsjednikom Savjeta za ratne veterane na nacionalnoj razini Vinkom Kovačićem, tajnikom Davorom Stankovićem te članom Zlatkom Demercem, poklonilo se žrtvama fašističog terora Drugog svjetskog rata i Domovinskog rata virovitičkog kraja. Time je poslana poruka iz Programa za ratne veterane SDP-a.

Na konstituirajućoj Sjednici Savjeta za ratne veterane SDP-a Virovitičko-podravske županije za predsjednika je imenovan umirovljeni pukovnik Kazimir Libl, dogovoren je sljedeći sastanak Savjeta za koji su podijeljeni  zadatci i hodogram aktivnosti.

Na sjednici županijske organizacije nazočnim medijima na pitanja su odgovarali predsjednik SDP-a Davor Bernardić i predsjednik Savjeta za ratne veterane SDP-a Vinko Kovačić, te ukazali na važnost SDP-ovog Programa za ratne veterane.