Temeljem članka 36. Statuta SDP, te točke 8. Pravila o kandidiranju i izboru predsjednika/predsjednice SDP-a, Previla o načinu kandidiranja i izbora članova/članica organa SDP-a, Glavni odbor je na svojoj sjednici održanoj 24.09.2016. donio

Odluka o imenovanju Središnje izborne komisije

U Središnju izbornu komisiju imenuju se:

1. Vedran Lendić	za predsjednika
2. Stjepan Mikulandrić	za zamjenika predsjednika
3. Maja Grgić	za članicu
4. Zoran Bauer	za člana
5. Marija Lugarić	za članicu
6. Agata Cvitić	za članicu
7. Iva Prpić	za članicu
8. Branko Tušek	za člana
9. Ante Ćaleta	za člana

U sastav središnje izborne komisije ulazi i po jedan član/ica kojeg/koju odredi kandidat/kinja za predsjednika/cu SDP-a.

Središnja izborna komisija provodi izborni postupak predviđen Pravilima o kandidiranju i izboru predsjednika/predsjednice SDP-a, Previla o načinu kandidiranja i izbora članova/članica organa SDP-a,

Broj: 02-245/2-16 Zagreb, 24. rujna 2016.

