Humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” u organizaciji Foruma žena SDP-a održava se ove subote 9. godinu zaredom

  U organizaciji Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a i ove godine će se održati humanitarna akcija “Omiljeni cvijet Ane Rukavine”, a sav prihod prikupljen prodajom cvijeća, donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

  Sutrašnju humanitarnu akciju 'Omiljeni cvijet Ane Rukavine' može podržati i time iskazati potporu Zaklada Ana Rukavina…

  Objavljuje Socijaldemokratski forum žena SDP-a HrvatskePetak, 5. travnja 2019.

   

  Akcija će se održati ove subote, 6. travnja, u trajanju od 9 do 13 sati na razini cijele Hrvatske, a priloge prikupljene prodajom Aninih omiljenih tulipana, Forum žena SDP-a donirat će Zakladi Ana Rukavina.

  Cilj akcije je podupiranje rada Zaklada Ana Rukavina – razvoj Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, Banke krvi iz pupkovine, promicanju i poticanju mladih stručnjakinja i stručnjaka u području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

  Ovu subotu, devetu godinu zaredom, u 104 grada i općine, na više od 100 lokacija, održat ćemo tradicionalnu humanitarnu…

  Objavljuje Socijaldemokratski forum žena SDP-a HrvatskeUtorak, 2. travnja 2019.

   

  Forum žena SDP-a već devetu godinu zaredom organizira ovu hvalevrijednu akciju povodom Aninog rođendana kako bi pomogli i podržali rad Zaklade Ana Rukavina.

  [ANIN ROĐENDAN]"Za mene predaja nikada nije bila opcija. Beskrajno volim život i ljude, znam i imam za koga živjeti….

  Objavljuje Zaklada Ana RukavinaSrijeda, 27. ožujka 2019.

   

  Popis gradova i mjesta u kojima ćete moći podržati ovu akciju možete vidjeti na Facebook stranici Zaklade Ana Rukavina.