KANDIDATI ZA PREDSJEDNIKA SDP-a

  Zoran Milanović

  SDP-u nudim sebe. Svoju energiju, znanje, iskrenost i borbenost. Ovim putem krenuo sam vrlo mlad zbog čega sam stekao veće osobno i državničko iskustvo od svojih starijih kolega.

  Duboka demokratizacija naše stanke počela se događati se u vrijeme kada sam počeo voditi SDP. Posebno mi je drago da su danas princip: „jedan član – jedan glas“, prihvatili svi, čak i oni koji su bili protiv toga.  SDP nikada nije bio i nikada neće biti jedna osoba.

  Naš smjer mora biti napredniji i jači SDP koji okuplja modernu hrvatsku ljevicu i sve relevantne progresivne snage.  Spreman sam vam služiti i dalje kako bismo nastavili jačati naš SDP i modernu hrvatsku ljevicu. Budite sigurni – ovoj konzervativnoj revoluciji potrebna je snažna protuteža.

  Borac sam. Nema predaje, nema prevare jer ovo što se danas događa u Hrvatskoj je loše za našu zemlju.

  Zato 2.4. izaberimo sigurno, izaberimo borbu i izaberimo naprijed!

  Naš smjer!

  www.zoranmilanovic.hr

  Zlatko Komadina

  Ima nas više od 37 tisuća i naša je dužnost da se s boljim i snažnijim  SDP-om izborimo za  istinsku socijaldemokraciju u Hrvatskoj.

  SDP  mora imati vodeću ulogu u društvu kroz politiku otvorenih vrata i dijaloga, a ne sukoba i podjela. SDP treba biti stranka o čijim će politikama odlučivati članstvo i čije će politike provoditi članstvo. Svi smo mi – žene, mladi i seniori – snaga SDP-a . Moramo biti  energični, snažni, hrabri i vjerodostojni!

  Nudim Vam platformu za takve promjene, a provesti ih možemo samo zajedno. SDP nije jedan čovjek, SDP smo svi mi!  

  Pozivam sve članice i članove da izgradimo bolji SDP, da okupimo razjedinjenu ljevicu  i sve socijaldemokratske snage u našem društvu, a onda vratimo povjerenje građana Hrvatske i preuzmemo odgovornost za državu!

  Da bismo mogli mijenjati Hrvatsku, moramo mijenjati sebe.

  Budi promjena! 

  www.zlatkokomadina.hr