EU KANDIDATI u Šibensko-kninskoj, Zadarskoj i Istarskoj županiji

10. svibnja 2019. naši kandidati i kandidatkinje za Europski parlament posjetit će Šibensko-kninsku, Zadarsku i Istarsku županiju.

Tonino Picula će u 11.30 sati u prostorijama SDP-a Šibensko-kninske županije s predsjednikom SDP-a Šibensko-kninske županije Joškom Šupom predstaviti program za europske izbore.  U 13.15 sati će posjetiti Muzej pobjede i oslobođenja Dalmacije u Drugom svjetskom ratu, u16 sati predviđena je kava s građanima na tvrđavi Barone kao primjera uspješnog korištenja EU fondova, a u 17 sati u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika, Picula će biti glavni govornik na Međunarodnoj konferenciji o čistoj energiji na otocima Europske unije.

Predrag Fred Matić bit će u Biogradu na tržnici od 9:00 sati, u Benkovcu na sajmu u 10,30 te u Zadru, na Narodnom trgu u 13,00h. U 14.15 gostovat će na Dijadora TV nakon čega će na Viru posjetiti vijećnicu u 18,00h.

Sanja Radolović družit će se s građanima u Pazinu od 9 do 11 sati na štandu.

Pridružite nam se i pitajte naše kandidatkinje i kandidate sve što ste uvijek željeli znati o Europskoj uniji, njihovom poslu, radu EU parlamenta ili našem Programu.