Milan Bandić u subotu u Bjelovaru i Daruvaru

U okviru redovitog obilaska 2. Izborne jedinice u subotu, 29. rujna 2007. godine Milan Bandić, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreba i koordinator SDP-a za 2. izbornu jedinicu, obići će Daruvar i Bjelovar te općinu Pavlovac u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Nakon dolaska u Daruvar u 8.45 Milan Bandić posjetit će daruvarsku tržnicu, a nakon toga od 9 do 9.30 sati sudjelovati u akciji daruvarskog SDP-a kojom će se besplatno mjeriti šećer i provoditi anketa na temu kvalitete zdravstvenih usluga.

Građani će se također iz prve ruke moći informirati o SDP-ovoj zdravstvenoj politici kroz razgovor s dr. sci. Mirandom Mrsićem, koji će sudjelovati i u emisiji Radio Daruvara od 11.30 do 12 sati. Akciji će se priključiti i Jelena Pavičić Vukičević, zastupnica SDP-a u Hrvatskom saboru i direktorica kampanje SDP-a u 2. izbornoj jedinici.

U Bjelovaru će Milan Bandić i Jelena Pavičić Vukičević nazočiti svečanoj sjednici Gradskoga vijeća i Gradskoga poglavarstva Grada Bjelovara s početkom u 10.43 sati. (Bjelovar, Dom kulture, Mažuranićeva 4). Završetak sjednice predviđen je u 12.30 sati. U 13 sati Milan Bandić bit će prisutan na svečanom uručenju vatrogasnog vozila iz DVD-a Dankovec (Zagreb, Gornja Dubrava) DVD-u Pavlovac, zajedno s pripadajućom vatrogasnom opremom.