Milanović i Jurčić sutra u Zagorju, Varaždinu i Međimurju

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović i članice i članovi SDP-ova tima u trećoj izbornoj jedinici u četvrtak, 15. studenog 2007. godine borave u Krapini, Varaždinu, Nedelišću i Čakovcu. Od 10 sati u Krapini će posjetiti SDP-ov info-štand na sajmu i razgovarati s građanima. Od 12.15 sati su u Varaždinu, na Korzu, gdje je također postavljen SDP-ov info-štand. Od 13.30 sati u Čakovcu ide emisija uživo na Radiju 1, a od 15.30 do 16 sati boravi se u Nedelišću.
Središnji predizborni skup za treću izbornu jedinicu počinje u 18 sati u Čakovcu, na Trgu Republike, gdje će se predstaviti kandidatkinje i kandidati na listi SDP-a u trećoj izbornoj jedinici, a govorit će predsjednik SDP-a Zoran Milanović i kandidat SDP-a za predsjednika Vlade, prvi na listi u trećoj izbornoj jedinici dr. Ljubo Jurčić.
Zabavni program u Čakovcu počinje već u 16 sati nastupima grupe “Free project”, KUD-a “Katruža” iz Ivanovca, tamburaškog sastava “Biser Međimurja” iz Žiškovca te riječke grupe ENI. Nakon predstavljanja slijedi nastup “Žige i bandista”.