Narodna koalicija u Zaprešiću: Idemo se boriti za uspješnu i bogatu Hrvatsku

“Idemo se boriti za uspješnu, bogatu Hrvatsku, da radimo za plaće kao Austrijanci. Da ih zaradimo jer smo za to dovoljno sposobni i sada nam treba 20 mirnih godina s razumnim vladama”, poručio je predsjednik SDP-a i prvi na listi Narodne koalicije u 1. izbornoj jedinici Zoran Milanović u Zaprešiću.

Predsjednik SDP-a i kandidati Narodne koalicije u 1. izbornoj jedinici proveli su dan u obilasku i druženju s građanima. Između ostalog, posjetili su obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Smrekar u Donjoj Bistri, proizvodni pogon MTF Filko u Zaprešiću te Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kosmat u općini Brdovec.

U Zaprešiću je organiziran skup i druženje s građanima, na kojem se Zoran Milanović kratko obratio okupljenim građanima i poručio da je Hrvatska članica Europske unije i da ćemo se boriti za svoje pravice i pravdu bez da ikoga vrijeđamo. “Imamo susjede koji nas znaju vrijeđati pa nikome ništa”, rekao je Milanović.

“HDZ se ispuhao i ne znaju što će sa sobom. Traže neprijatelje kojih nema. Ne treba nam HDZ jer Narodna koalicija je ljevica, centar i desni centar, s onim pravim radićevskim HSS-om”, poručio je Milanović.

“Hrvatska je ušla u 21. stoljeće i mi se u njemu relativno dobro snalazimo, a naši konkurenti, ako nisu shvatili i ako se ne snalaze, ulaznice se dijele besplatno.” – Zoran Milanović

Okupljenim građanima obratila se i počasna predsjednica HNS-a Vesna Pusić koja je poručila da je jako važno da svi potaknu i svoju obitelj i prijatelje da izađu na izbore. “Nisu još uspjeli sve uništiti, ali postoji opasnost da nas gurnu u blato. Svaki glas može biti presudan, zato svi izađimo na izbore 11. rujna”, rekla je Pusić.