Održana proširena sjednica Foruma seniora SDP Hrvatska

Forum seniora SDP Hrvatske  21. lipnja 2014. godine održao je proširenu sjednicu svog Predsjedništva. Na sjednici su bile informacije o dosadašnjoj realizaciji programa rada i zadaci  do kraja godine, odnosno do izbora koji nam predstoje.

Dogovoreno je da se u rujnu mjesecu uoči Međunarodnog dana osoba starije životne dobi, po treći puta održe Sportske igre seniora.

I ove će se godine takmičari ogledati u malom nogometu, belotu, pikadu i boćanju. Sve će ponovno pripremiti Organizacijski odbor i na vrijeme dostaviti predsjednicima FS, kako bi mogli sastaviti ekipe i podatke dostaviti predsjedniku organizacijskog odbora B. Vidoviću na njegov E-mail: bozidar.vidovic1@zg.t-com.hrili se javiti na  mob. 098 901 2348.

Odlučeno je, također, da se u svim našim organizacijama na svim nivoima organiziranja održe izborne konvencije do kraja ove godine i o tome s imenima izabranih obavijesti FSH Zagreb. One organizacije koje su u ovoj godini već održale izbore i izabrali novo rukovodstvo ne trebaju  održati nove konvencije.  Svi ostali trebaju ih održati.

O svemu što je bilo na toj sjednici moći  ćete pročitati u novom broju „Senior-a“ koji će izaći krajem devetog mjeseca.