Siguran sam da će SDP u Šibeniku ponovno biti snažan

“SDP više ne smije biti zatvoren u četiri zida i razgovarati samo o sebi, nego se mora otvoriti građanima i tako vratiti mjesto koje je imao u Šibeniku. Za vodstvo nove gradske organizacije predložit ću ljude s ugledom ne samo među članovima SDP-a nego i svim građanima. U Šibeniku želimo jak SDP s dobrim izgledima na idućim lokalnim izborima”, kazao je danas tajnik SDP-a i povjerenik za Šibenik Igor Dragovan.

 

Kako je Glavni odbor SDP-a 11. studenog raspustio šibenski ogranak stranke, a 29. studenog istekao žalbeni rok, počele su pripreme za ponovni upis članova i organiziranje izborne konvencije, i to do kraja prosinca, dodao je, napominjući da je žalbe na odluku o raspuštanju podnijelo je samo dvoje od ukupno 320 članova raspuštene organizacije, što potvrđuje da je odluka Glavnog odbora bila ispravna.

Tajnik SDP-a pozvao je sve bivše članove SDP-a, ali i Šibenčane koji to do sada nisu bili, da se priključe novoj gradskoj organizaciji.

“Želimo dobiti nove ljude, osobito mlade, neopterećene podjelama i sukobima u stranci, ali smo naravno otvoreni i za sve ostale, prije svega za naše dugogodišnje starije članove za koje vjerujem da će nastaviti kontinuitet u stranci”, zaključio je tajnik Dragovan.