Ti i Europska unija: Solidarnost i mogućnosti

Savez socijalista i demokrata u Europskom parlamentu organizira raspravu o budućnosti EU koja će se pod radnim nazivom „Ti i Europska unija: solidarnost i mogućnosti“ održati u Podrumima Dioklecijanove palače, Obala Hrvatskog narodnog preporoda bb s početkom u 17,30 sati. Među govornicima na skupu su i Zoran Milanović, predsjednik SDP-a Hrvatske i Hannes Swoboda, predsjednik kluba zastupnika socijalista i demokrata u EP-u. Cilj skupa je potaknuti raspravu o temama otvaranja novih radnih mjesta i mogućnosti te pokretanja industrijske politike.

Pratite uživo http://www.relaunchingeurope.eu/live_stream/

Pridružite nam se 13. svibnja u Splitu od 17:30 sati na uzbudljivoj raspravi o tome što Europa treba ponuditi svojim građanima! “Zajedno u Europi” je niz događaja na kojima slobodno možete izreći svoje mišljenje i postavljati pitanja!

Što nam Europa može ponuditi u smislu prilika? Kako može odgovoriti na nacionalne izazove i stvarnost? Možemo li obnoviti europsku solidarnost? Što danas znači biti europskim građaninom? Iznesite svoje mišljenje jer mi ga želimo čuti. Podijelite svoja pitanja, komentare i ideje s nama i našim gostujućim predavačima iz raznih stručnih područja. Raspravu će popratiti koncert Marka Tolje uživo.

Uključite se u debatu s

Hannes SWOBODA // Predsjednik, S&D Grupa

Zoran MILANOVIĆ // Predsjednik Vlade RH

Tonino PICULA // Zastupnik u Europskom parlamentu (od 1.srpnja 2013.)

Milanka OPAČIĆ // Potpredsjednica Vlade RH i ministrica socijalne politike i mladih

Beatriz TALEGóN // Glavna tajnica Međunarodnog saveza mladih socijalista, IUSY

Emina BUŽINKIĆ // Programska koordinatorica, Documenta

Branko GRČIĆ // Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja i EU fondova