Zaprešić treba promjene!

Dario Baća za gradonačelnika Zaprešića, a Denis Begić i Dragutin Novina za dogradonačelnike – zajednička je odluka zaprešićkog SDP-a i Nezavisne liste Glas Zaprešića, nositelja Daria Baće, a koja je javnosti predstavljena 18. ožujka, u Zaprešiću.

Predstavljanje budućeg gradonačelnikovog tima namjerno je održano u gradskoj vijećnici s porukom kako treba prekinuti praksu održavanja sjednica gradskog vijeća u Novoj ulici, daleko od javnosti i medija. Zadatak koalicije jest Gradskom vijeću vratiti dostojanstvo i pretvoriti ga u pouzdano predstavničko tijelo građana i glavnu adresu lokalne demokracije.

Kandidatima i njihovom timu podršku su dali kandidatkinja SDP-a za županicu Zagrebačke županije Palma Klun Posavec i predsjednik SDP-a Zoran Milanović te mnoštvo građana koji su bili nazočni promociji. U svojim govorima, sva tri kandidata istaknula su kako je došlo vrijeme za promjene u Zaprešiću, a kandidat za gradonačelnika Dario Baća najavio je pošten i transparentan rad gradske uprave, poštivanje zakona, pokretanje gospodarstva, rješavanje prometnog kaosa te gradnju osnovne škole, vrtića, smanjivanje cijene vrtića na najniži iznos u Županiji, te smanjivanje prireza za građane Zaprešića.