Održane Sportske igre osoba starije životne dobi

Forum seniora Hrvatske i Forum seniora Grada Zagreba organizirali su 25.rujna i ove 2014. godine Sportske igre osoba starije životne dobi.

Za turnire u malom nogometu, belotu, boćanju i pikadu bilo je prijavljeno skoro 200 takmičara i voditelja turnira. Igrama koje je otvorio Saborski zastupnik i Predsjednik SDP-a Grada Zagreba Davor Bernardić prisustvovali su i mnogobrojni gosti iz Zagreba i tako uveličali ovaj događaj, koji na sreću nije pokvarilo niti nestabilno vrijeme.

Pokal i diplomu u Malom nogometu osvojili su takmičari iz Splitsko-dalmatinske županije. Drugi su bili takmičari iz Požeško-slavonske , a treći iz Vukovarsko-srijemske županije.

Prvo mjesto u Boćanju osvojila je ekipa iz Šibenika, drugi su bili takmičari iz Vinkovaca, a treći iz Splitsko – dalmatinske županije

Varaždinska županija bila je najbolja u Pikadu, drugo mjesto osvojila je ekipa Brodsko-posavske županije, a treće Velikogoričani iz Zagrebačke županije.

U Belotu prvo mjesto pripalo je Vukovarsko-srijemskoj županiji, drugo MO FS Sesvetama iz Zagreba, a treće Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Čestitamo svim takmičarima na sportskoj borbi, posebno onima koji su osvojili Pokale i Diplome, a svima ostalim, da već sada počnu trenirati kako bi iduće godine oni bili nositelji priznanja za najbolje među najboljima.