Predsjedništvo SDP-a o skandaloznom ponašanju ministrice Murganić, nepostupanju Vlade oko Piranskog zaljeva i team buildingu

Nakon sjednice Predsjedništva SDP-a koja je održana 11.1.2018. izjavu je dao Zlatko Komadina.

Rekao je da je Predsjedništvo razgovaralo o pripremama za team building u Ogulinu koji će se održati ovaj vikend i na kojem će se ustanoviti akcijski plan za tekuću godinu. Izjavio je da će predsjednik stranke Davor Bernardić podnijeti izvješće o radu stranke te predsjednik Kluba zastupnika Arsen Bauk o radu i aktivnostima Kluba. Očekuje se donošenje novih mjera za efiksnost, aktivnost, konzistentnost i koherentnost.

Želimo biti jasniji i transparentniji u odnosima sa javnošću i našim potencijalnim biračima. – Z. Komadina

Raspravilo se i utvrdilo jednu od politika tj. smjernice oko Plana za mlade, a osim toga razgovaralo se i o aktualnostima poput skandaloznog ponašanja i izjava ministrice Murganić;

Skandalozno je da ministrica kaže ”Tako je to u obitelji.”, a to znači tako je to u HDZ-u. Ona mora snositi poslijedice. Jedna od mogućih je njena ostavka, a druga je opoziv od strane premijera. Naravno, to može učiniti i SDP, ali kada se steknu uvjeti i kad prođe propisani rok od zadnjeg traženja njenog opoziva. – Z. Komadina

Komadina je ukazao i na nepostupanje Vlade oko graničnog spora sa Slovenijom naglasivši da Vlada i dalje ne čini ništa kako bi pokrenula dijalog i kako bi se došlo do dogovora sa susjedima.

Cijeli video pogledajte ovdje.