Davor Bernardić: ‘SDP je jedina i najjača alternativna oporbena stranka’

  ‘Kao što nikada nismo iznevjerili građane, SDP nikada nije iznevjerio svoje partnere’ dio je obraćanja javnosti, predsjednika Bernardića, i čestitke kandidatkinjama i kandidatima ispred SDP-a na lokalnim izborima. Zahvaljuje i čestita svim kandidatkinjama i kandidatima ispred SDP-a koji su na ovim izborima predstavili budućnost i obrazovanje, razvoj poduzetništva i infrastrukture te dokazali da Hrvatska može bolje.

  Čestitka i zahvala je upućena svima koji su ispred SDP-a preuzeli odgovornost za svoje sredine.

  U drugom krugu se izborila bolja budućnost od krajnjeg juga sa iznimnim rezultatom u Pločama pa do sjevera sa primjerom Goričana. Od zapada do istoka zemlje sa Slatinom.

  Sredine poput Koprivnice, Ogulina, Rijeke, preko Trogira i Bola na Braču, do Vele Luke su rezultat rada, upornosti i snage SDP-a za bolju Hrvatsku.

  Predsjednik Bernardić uputio je čestitke na trudu i radu zajedničkoj kandidatkinji za Zagreb, Anki Mrak Taritaš, komentirajući kako je na izborni rezultat u Zagrebu utjecalo i koketiranje predsjednika HNS-a s HDZ-om. Još jednom je napomenuo kako  je siguran da gospođa Anka Mrak Taritaš neće sudjelovati u potencijalnoj HNS-ovo podršci HDZ-u pri preslagivanju saborske većine. Temu preslagivanja zaključio je riječima ‘Vjerujem da je HNS odgovorna stranka koja neće dati podršku ovako nesposobnoj Vladi’.

  SDP je jedina alternativa i najjača oporbena stranka koja je u svakom trenutku spremna preuzeti odgovornost za Hrvatsku te se nikada nije, a niti neće miješati u unutarstranačke odnose drugih stranaka. Građani zaslužuju red i stabilnost, nastavak obrazovne reforme, a ne dugove Agrokora.