EU KANDIDATI u Primorsko-goranskoj, Ličko-senjskoj i Osječko-baranjskoj županiji

7. svibnja 2019.naši kandidati i kandidatkinje za Europski parlament posjetit će Primorsko-goransku, Ličko-senjsku i Osječko-baranjsku županiju.

Tonino Picula i Romana Jerković će od 13:00  do 13:45 u Rijeci, na štandu na Korzu dijeliti letke i družiti se s građanima. Zatim će u 16:15 sati posjetiti poslovnu zonu Miklavje, financiranu od strane EU, nakon čega će od 17:00 sati razgovarati s građanima u šetnji Opatijom.

Biljana Borzan i Barbara Antolić Vupora će u 9:40 popiti kavu s građanima u Pubu “Highlanders” u Gospiću, od 10:15 gostovat će na Radio Gospiću, nakon čega će održati tribinu u Donjem Lapcu, a u 12:30 sastat će se s udrugom “Otkrijmo Liku”.

Predrag Fred Matić i Ranko Ostojić će obići Ergelu lipicanaca u Đakovu, nakon toga će prošetati gradom i družiti se s građanima na Strossmayerovom trgu od 10:45. U Osijeku će prošetati gradom i družiti se s građanima od 13:15 sati.

Pridružite nam se i pitajte naše kandidatkinje i kandidate sve što ste uvijek željeli znati o Europskoj uniji, njihovom poslu, radu EU parlamenta ili našem Programu.